TRABZON / ORTAHİSAR - Pelitli 75. Yıl Cumhuriyet Ortaokulu

Pelitli 75. Yıl Cumhuriyet Ortaokulu

Pelitli Mah. Mimar Sinan Cad. No71/A ORTAHİSAR/TRABZON
Vizyon
Çevresinde kültür merkezi olan sevgi ve saygıya dayalı eğitim yapan, topluma yararlı bireyler yetiştiren kurum olmak” olan okulumuzun her alandaki başarısı artarak devam etmektedir.
Misyon
Her alanda sorumluluk alabilen bilim ve teknolojiye açık, çevresi ile ilgili sorunlara çözüm getirebilen özgüvenli bireyler yetiştirmektir.
Başarılar
Başlama saati : 08:40 Bitiş Saati : 15:10
Merkezi Doğalgazlı
Ulaşım
Trabzon merkezden Pelitli Belediyesinin otobüsleri veya Havaalanı Afetevleri dolmuşlarıyla okula ulaşılabilir.
Pelitli Mah. Mimar Sinan Cad. No:71/A ORTAHİSARTRABZON
İl merkezine 9 km
Sportif Etkinlikler
Okulumuzda futbol, badmington ,bocce, resim, halk oyunları kurslarımız devam etmektedir.
Tübitak 4006 Bilim Projesini yaptık.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri
"we are we eat" Ne yiyorsak Oyuz isimli Erasmus projesi okulumuz tarafından yürütüldü. Yurt dışı ortaklarımız Romanya, Polanya ve İtalya ile proje faaliyetlerimiz yürütüldü. 2022 yılında "Gölgedeki Yıldızlar" isimli Erasmus Projemiz Ulusal Ajans tarafından kabul edilmiştir.